Η ιστορία μας

1984 Η Παντελής Καουρής Λτδ ιδρύεται το 1984 από τον ίδιο Παντελή Καουρή στην Λεμεσό. 1985 Η εταιρεία εμπορεύεται πέραν των Ρυζιών, της Ζάχαρης και κυπριακά προϊόντα όπως Ρεβίθια, Λουβιά, Λουβάνα, Φασόλια και Κουκιά.

Πρώτο μέλημα ήταν η στήριξη και ενίσχυση των γεωργικών κυπριακών προϊόντων.
1986 Η Παντελής Καουρής Λτδ εξελίσσεται αυξάνοντας τεχνολογικό και ανθρώπινο δυναμικό.

Λόγω αυξημένης ζήτησης εισάγει δεύτερη μηχανή συσκευασίας με σκοπό τον διαχωρισμό εμπορευμάτων ανα είδος.
1989 Η εταιρεία επεκτείνει την γκάμα της και στα μπαχαρικά, εισάγει τα πρώτα μηχανήματα συσκευασίας τους και τα διανέμει στην αγορά. 1990 Μαζί με τα κυπριακά προϊόντα ξεκινά και η εισαγωγή προϊόντων από διάφορες χώρες του εξωτερικού. 1993 Τα Αμύγδαλα, Καρύδια και Σταφυδάκια δημιουργούν τη νέα κατηγορία ξηρών καρπών και παίρνουν την επωνυμία Καουρής. 1998 Η οικογένεια Καουρής μεγαλώνει και καλωσορίζει την νέα κατηγορία προϊόντων και ειδικεύεται στις τροφές των πουλιών, όπως Τροφή για Καναρίνια, Παπαγάλων, Σκαρνιόλας και Μίλλετ. 2004 Ανακαινίζουμε τις εγκαταστάσεις μας με βάση τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 2005 Βαδίζοντας στις απαιτήσεις της εποχής, εισάγεται η υπηρεσία “private label” για ικανοποίηση ενδιαφερόμενων πελατών χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα των προϊόντων. 2010
Η εταιρική ταυτότητα ανανεώνεται με νέες συσκευασίες και λογότυπο.
2017 Η γκάμα των προϊόντων μεγαλώνει με την εισαγωγή νέας κατηγορίας υπερτροφών / superfoods όπως Κινόα, Φαγόπυρο, και Σπόροι Τσία. 2019 Εξελισσόμαστε εκσυγχρονίζοντας τον εξοπλισμό με σκοπό τη βελτίωση της λειτουργικότητας με πρώτο μέλημα την τήρηση των αυστηρών προτύπων ποιότητας και υγιεινής.